Info

about

Mag Het Wat Zachter is een band met een missie: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Om dit te bereiken geeft de band shows met een ijzersterke performance, een ongekende energie en een hoog muzikaal niveau.

De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in knallende mash-ups en verrassende medleys. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met enorm veel energie en interactie met het publiek. Stilstaan is geen optie!

Praktische info

Party coverband Mag Het Wat Zachter kan optredens verzorgen op alle soorten feesten. Van een gezellige feestzaal tot een grote festivalweide, de band weet overal de juiste sfeer neer te zetten.

Mag Het Wat Zachter beschikt over een professionele geluidsinstallatie en werkt altijd samen met ervaren technici. Ook verlichting kan worden verzorgd.

Wil je weten wat Mag Het Wat Zachter voor jouw feest kan betekenen? Neem dan contact op om te overleggen over de mogelijkheden!

Bandleden

Contact

Onze boekingen worden verzorgd door Startistic Entertainment. Via onderstaand formulier kun je contact opnemen. Je kunt natuurlijk ook even bellen. Startistic is van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 tot 18:00 bereikbaar op (0)172 899 023.